Εύκολο τσουρέκι με ζαχαρούχο γάλα, γρήγορη συνταγή

10

Εύκολο τσουρέκι με ζαχαρούχο γάλα, γρήγορη συνταγή

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και το αλάτι και αναμειγνύουμε με το μίξερ χρησιμοποιώντας το εξάρτημα του φτερού. Προσθέτουμε  5 αυγά, ένα τη φορά, και ανακατεύουμε μετά από κάθε προσθήκη. Αλλάζουμε το εξάρτημα του φτερού με τον γάντζο και κατεβάζουμε στην πιο χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Όταν η ζύμη μαζευτεί σε μια μπάλα γύρω από τον γάντζο, σταματάμε το χτύπημα. Καλύπτουμε τον κάδο του μίξερ με μεμβράνη και αφήνουμε κοντά σε θερμό σώμα για να φουσκώσει το τσουρέκι για περίπου 1 ώρα.

Source link